Головна Новини Політика зовнішня політика Безпілотник ОБСЄ зафіксував важку техніку бойовиків біля лінії розмежування
commentss НОВИНИ Всі новини

Безпілотник ОБСЄ зафіксував важку техніку бойовиків біля лінії розмежування

У СММ ОБСЄ розповіли, яку техніку зафіксували

12 вересня 2020, 16:02
Поділіться публікацією:

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ заявила, що під час спостережного польоту безпілотний літальний апарат СММ ОБСЄ зафіксував на непідконтрольній уряду України території ряд порушень з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, було зафіксовано розміщення важкої техніки біля лінії розмежування на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Безпілотник ОБСЄ зафіксував важку техніку бойовиків біля лінії розмежування

Згідно з даними СММ ОБСЄ, на полігоні біля Тернового в Донецькій області виявили чотири гаубиці, а на полігоні біля Бугаївки в Луганській області зафіксовано близько трьох десятків гаубиць. Також за межами виділених місць зберігання виявили понад 30 танків і 13 зенітних ракетних комплексів "Стріла".

У штабі звернули увагу на те, що російські військові все більше нарощують озброєння і військову техніку поруч з лінією розмежування. Таким чином, вони виявляють небажання дотримуватися мінські домовленості та умови перемир'я на Донбасі.

Раніше "Коментарі" писали, що протягом семи годин тривали переговори політичних радників нормандської четвірки в Берліні, за результатами яких домовленість про продовження дотримання "режиму тиші" на Донбасі була досягнута.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини