Головна Новини Політика вибори ЗМІ: Нефьодов має намір балотуватися першим номером від партії "Голос"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Нефьодов має намір балотуватися першим номером від партії "Голос"

Екс-глава УКРІНФОРМ Максим Нефьодов може увійти першим номером в списку "Голоси" на виборах в Києві

14 вересня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

ЗМІ: Нефьодов має намір балотуватися першим номером від партії "Голос"

Колишнього голову Державної митної служби України Максима Нефьодова розглядають як кандидата на перший номер в списку партії "Голос" на виборах до Київради. Про це повідомляє видання "Лівий берег", посилаючись на публікацію до кандидата на пост мера столиці Сергія Притули на Facebook.

На своїй сторінці шоумен і політик виставив фото з головою партії "Голос" Кірою Рудик і екс-голови Державної митної служби Максимом Нефьодовим. Всі троє сидять в невимушеній обстановці в кафе і, очевидно, обговорюють спільні плани на майбутнє.

"П'ємо каву. Спілкуємося. Обмінюємось думками та ідеями. Але це, звичайно, не так цікаво, як почитати коментарі під цим постом", — багатозначно підписав Притула знімок.

Коментарі під постом дійсно виявилися дуже емоційними, тому, що для багато союз "Голосу" з екс-представниками "Зе-команди", має якийсь елемент "зради".

"Обмін думками з Нефьодовим? Серйозно? Ну ви прямо лідер зі знищення власного рейтингу", "Ну все, Голосу швах", — пророкують підписники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на сьогодні кандидат Сергій Притула вважається одним з найсильніших конкурентів на пост глави КМДА для Віталія Кличка та Ірини Верещук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини