Головна Новини Політика вибори В Слузі народу з'явився ще один претендент на крісло мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу з'явився ще один претендент на крісло мера Києва

Народний депутат Микола Тищенко хоче стати єдиним кандидатом від "Слуги народу" на виборах мера Києва

3 червня 2020, 10:06 comments2622
Поділіться публікацією:

Нардеп Микола Тищенко йде на вибори мера Києва. Для початку він збирається взяти участь у праймеріз "Слуги народу", де партія обере єдиного кандидата. Про це депутат офіційно оголосив на своїй сторінці в Facebook.

В Слузі народу з'явився ще один претендент на крісло мера Києва

Заява Миколи Тищенка несподіванкою для громадськості не стала. Нардеп не тримав інтриги і раніше не раз говорив про свої мерські амбіції. Однак цього разу він вирішив зробити офіційну заяву, щоб сумнівів не залишилося ні в кого.

"Враховуючи той інтерес, який виник у киян, а також журналістів, я повідомляю: я піду на праймеріз Слуги народу. Я, як столичний мажоритарник, відчуваю з боку киян дуже потужну підтримку і не можу їх підвести", — написав Тищенко.

Разом з тим, Тищенко закликав своїх колег по партії, які побажають взяти участь у праймеріз, пропонувати конструктивні ідеї, які в подальшому можуть об'єднати киян.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Українці будуть голосувати за депутатів місцевих рад, а також вибирати собі мерів.

У "Слузі народу" вирішили обирати кандидатів у керівники найбільших міст на праймеріз. Це попереднє голосування, де повинні визначити найсильнішого кандидата. Провести його раніше запропонував президент Володимир Зеленський.

31 травня про свої мерські амбіції вже заявив депутат зі "Слуги народу" Олександр Дубінський. Він навіть записав відеозвернення до киян та своїх колег. У той же день свої претензії на крісло мера столиці оголосив колега Дубінського по фракції в парламенті — Олександр Ткаченко. Також не заперечує, що може взяти участь у праймеріз "Слуги народу", головний санлікар України Віктор Ляшко.

Що стосується Миколи Тищенка, то зовсім недавно він вплутався в карантинний скандал. Журналісти звинуватили його в тому, що його ресторан "Велюр" в Києві приймав гостей, незважаючи на заборону. Сам Тищенко це заперечує. А ви як вважаєте, була справа?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини