Головна Новини Політика вибори В Слузі народу з'явився новий кандидат на пост мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу з'явився новий кандидат на пост мера Києва

Праймеріз Слуги народу, де оберуть єдиного кандидата на посаду мера Києва, вирішив приєднатися народний депутат Олександр Дубінський

1 червня 2020, 10:40 comments2748
Поділіться публікацією:

Народний депутат зі "Слуги народу" Олександр Дубінський вирішив спробувати свої сили в праймеріз, де президентська партія обере єдиного кандидата в мери Києва. Про це нардеп повідомив в офіційному відеозверненні, яке опублікував на Youtube.

В Слузі народу з'явився новий кандидат на пост мера Києва

Дубінський і раніше натякав, що не проти поборотися за крісло мера столиці. Кілька днів тому він опублікував на Facebook своє бачення того, як повинні проходити праймеріз у "Слузі народу". Тоді нардеп написав, що теж має намір взяти участь у попередньому голосуванні. Щоправда, не уточнив, в якості кого піде — кандидата або виборця. Тепер же всі карти розкриті. Дубінський відкрито заявив про свої мерські амбіції.

"Я незадоволений тим, як наше місто розвивається. Він зараз йде не туди і керують ним не ті люди", — звернувся Дубинський до киян.

При цьому нардеп свій виступ почав на Шулявському мосту і пояснив чому:

"Для цієї розмови я вибрав Шулявський міст не випадково. Це незручна конструкція. З неї незручно з'їжджати і заїхати на неї нормально неможливо. І ця конструкція обійшлася киянам у 1,7 мільярд гривень. Наприклад, у Китаї за ці гроші побудували б 5 мостів".

Другу частину звернення Олександр Дубинський записав вже на Хрещатику, звинувативши чиновників міської адміністрації в тому, що вони "перетворюють у місто туй місто каштанів".

"Я вирішив взяти участь у праймеріз, які раніше оголосив Володимир Зеленський, щоб можна було вибрати кращого кандидата від "Слуги народу", — підсумував депутат.

Раніше про свою участь у боротьбі за крісло мера столиці натякнув і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який теж не проти взяти участь у праймеріз "Слуги народу". Коли саме відбудеться відбір єдиного кандидата — невідомо. Правил праймеріз також поки немає.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини