Головна Новини Політика вибори В Слузі народу розповіли, як Зеленський вибирає кандидатів у мери
commentss НОВИНИ Всі новини

В Слузі народу розповіли, як Зеленський вибирає кандидатів у мери

Кожен з кандидатів у мери найбільших українських міст повинен буде пройти співбесіду у президента Зеленського, - нардеп

29 липня 2020, 11:00 comments1119
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський проводить співбесіди з кожним потенційним кандидатом у мери обласних центрів, які хочуть піти на місцеві вибори від "Слуги народу". Про це журналістам УНН розповіла заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

В Слузі народу розповіли, як Зеленський вибирає кандидатів у мери

Фото: president.gov.ua

Остаточно в "Слузі народу" з кандидатами ще не визначилися і шукають людей, які можуть скласти реальну конкуренцію іншим претендентам на посаду мера.

"Я думаю, що не гострої боротьби не може бути апріорі, всюди буде боротьба. Звичайно, ми абсолютно в кожному обласному населеному пункті, в містах обласного значення, важливих для нас, робили соціологію. Розуміємо які стартові умови. Кажуть, що ми провели праймеріз тільки в столиці. Насправді такі міні-праймеріз проходять в кожному обласному центрі", — сказала Кравчук.

За її словами, крім перевірки стартових умов кандидатів, вони проходили перевірку на доброчесність.

"Однозначно всі проходять співбесіду у Президента, саме кандидати в мери обласних центрів. Це логічно, тому що це партія Президента, і коли Зеленський дає частинку свого імені, то треба якось пройти верифікацію досить серйозну", — додала Кравчук.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що кандидатом від "Слуги народу" на київських виборах буде народний депутат Ірина Верещук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини