Головна Новини Політика вибори У штаті, де лідирує Байден, перерахують голоси
commentss НОВИНИ Всі новини

У штаті, де лідирує Байден, перерахують голоси

Цей результат в Джорджії має велике значення для всієї країни

6 листопада 2020, 21:59
Поділіться публікацією:

Держсекретар штату Джорджія Бред Раффенбергер повідомив про те, що в даному штаті будуть перераховані голоси. Відомо, що в Джорджії свої голоси можуть віддати 16 вибірників. Тут кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байден випереджає чинного президента Дональда Трампа на 1576 голосів.

У штаті, де лідирує Байден, перерахують голоси

Фото: РБК

"Прямо зараз в Джорджії кандидати залишаються занадто близькі, щоб говорити про результати. У нас подано близько 5 мільйонів бюлетенів. Є розрив у кілька тисяч. У міру наближення до остаточного підрахунку ми можемо думати про наступні кроки. З таким невеликим розривом буде перерахунок", — висловився держсекретар Раффенбергер.

Раніше штаб Дональда Трампа звернувся із судовиим позовом із вимогою не враховувати при підрахунку голосів в штаті Джорджія бюлетені, які надійшли на виборчі дільниці після їх закриття.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Джо Байден обійшов Дональда Трампа і в Пенсільванії, і в Джорджії завдяки бюлетенями, які були надіслані поштою в таких міських оплотах демократів, як Філадельфія та Атланта.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини