Головна Новини Політика вибори У "Слузі народу" зізналися, чому побоюються шоумена Притулу
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" зізналися, чому побоюються шоумена Притулу

Сергія Притулу в "Слузі народу" бачать одним з головних конкурентів для Ірини Верещук на виборах мера Києва

13 серпня 2020, 08:45 comments1709
Поділіться публікацією:








Шоумен Сергій Притула на виборах мера Києва може перешкодити кандидату від "Слуги народу" вирватися в лідери. В цьому переконаний народний депутат Олександр Дубінський, про що розповів в ефірі каналу "Наш".

У "Слузі народу" зізналися, чому побоюються шоумена Притулу

Сергій Притула

Сергій Притула за крісло мера Києва збирається поборотися як представник партії "Голос". Про свої наміри він кілька днів тому заявив офіційно. В "Слузі народу" впевнені — це може похитнути позиції їхнього кандидата — Ірини Верещук. Разом з тим, нардеп Олексанр Дубінський переконаний, що саме для цього Притулу і вибрали в кандидати. Мовляв, йому відвели роль технічного кандидата.

"У суспільства все ще є запит на різні нові обличчя, зокрема, шоуменів. Ну а, як відомо, попит народжує пропозицію. Я вважаю, що Притула  стане технологічним кандидатом для нинішнього мера Кличка. Така тактика допомагає розмивати голоси", — пояснив Дубінський.

Також політик додав, що шанси на перемогу в Ірини Верещук з'являться лише у  випадку, якщо виборча кампанія "Слуги народу" буде жорсткою і яскравою.

"Мене немає в київському штабі і я не знаю, що готує Ірина Верещук. Але я атакую Кличка, щоб забрати у нього рейтинг і показати, що він корупціонер. Притула ж поки йде попереду Верещук. Щоб так не сталося в жовтні, потрібна цікава і жорстка кампанія ", — сказав нардеп.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, за яких умов відбудуться вибори на лінії зіткнення на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини