Головна Новини Політика вибори У "Слузі народу" розповіли, чи відбудуться 25 жовтня місцеві вибори в ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" розповіли, чи відбудуться 25 жовтня місцеві вибори в ОРДЛО

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура запевнив, що політики будуть всіляко сприяти забезпеченню волевиявлення українців, які проживають в ОРДЛО

26 серпня 2020, 14:11
Поділіться публікацією:

Проведення місцевих виборів 25 жовтня на окремих територіях Донецької та Луганської областей поки не представляється можливим, розповів народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" після закритого засідання Тристоронньої контактної групи на чолі з Леонідом Кравчуком.

У "Слузі народу" розповіли, чи відбудуться 25 жовтня місцеві вибори в ОРДЛО

За словами Качури, парламентарії виділять спеціальну групу по роботі на тамтешніх місцях для гарантування безпеки демократичних виборів, щоб якомога скоріше реалізувати громадянські права жителів ОРДЛО з українськими паспортами.

"На жаль, до цих конкретних місцевих виборів не вдасться забезпечити складову безпеки при проведенні... Ми не бачимо сьогодні можливості для проведення виборів на окупованих територіях", — позначив нардеп.

Також він підкреслив, що парламентарі будуть робити все для того, щоб вибори обов"язково відбулись на всій території України, але з певними умовами.

"Чи відбудуться вони 25 жовтня з усіма місцевими виборами? Я в цьому сумніваюся, але ми однозначно будемо проводити  роботу. Ми домовилися всередині комітету, керівники комітетів зараз обмінюються між собою листами", — зазначив нардеп.

За його словами, комітети нададуть своїх делегатів пропорційно від кількості членів комітету.

"Тобто, по 4-5 народних депутатів, які будуть обробляти відповідне рішення", - підсумував Качура.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Тристороння контактна група в форматі відеоконференції намагалася налагодити можливість для проведення місцевих виборів на Донбасі,  призначених на осінь 2020 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини