Головна Новини Політика вибори Темна конячка: напередодні праймеріз в Слузі народу з'явився новий кандидат в мери Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Темна конячка: напередодні праймеріз в Слузі народу з'явився новий кандидат в мери Києва

П'ятий претендент на місце мера Києва у "Слуги народу" з'явився за день до старту партійних праймеріз

16 липня 2020, 11:00 comments3091
Поділіться публікацією:

Вже сьогодні, 16 липня, у "Слузі народу" відбудуться партійні праймеріз. Політична сила повинна визначитися, хто піде від них на вибори мера Києва. Несподівано до чотирьох основних претендентів приєднався п'ятий. Про бажання поборотися за крісло мера столиці заявив народний депутат зі "Слуги народу" Дмитро Гурін.

Темна конячка: напередодні праймеріз в Слузі народу з'явився новий кандидат в мери Києва

Фото: прес-служба "Слуги народу"

Серед усіх охочих поборотися за крісло мера столиці в "Слузі народу" вирішили обрати єдиного кандидата, якого і буде підтримувати партія під час передвиборчих перегонів. Раніше основних претендентів було чотири: Микола Тищенко, Ірина Верещук, Олександр Дубінський і Олександр Качура. Напередодні до цієї компанії вирішив приєднатися ще один — Дмитро Гурін.

"У мене гарні новини — я вирішив йти на праймеріз мера Києва. Я дуже хочу змінити столицю й інші варіанти мене не влаштовують. Без варіантів. Я багато років займаюся розвитком міст. Я люблю Київ і хочу, щоб у "Слузі народу" підтримали реального кандидата, а не зручного спаринг-партнера", — написав Гурін на своїй сторінці в Facebook.

Потенційний кандидат розповів, що правила, за якими відбиратимуть єдиного претендента, "Слуга народу" розробила ще два тижні тому. Кандидати повинні представляти свої програми, дебатувати один з одним і пройти кілька рівнів відбору.

"Цю процедуру розробили таким чином, щоб усі кияни могли зрозуміти, що ж насправді пропонують кандидати. А головне, чи справжні вони, чи це чергові фейки. Хоча поки що все виглядає так, ніби повноцінної процедури праймеріз, в підсумку, не буде. Замість неї проведуть черговий конкурс краси", — обурюється депутат. "Тому я вирішив не чекати, поки оголосять збір документів і заявляю зараз про своє рішення", — додав він.

Дмитро Гурін 12 років очолював рекламну агенцію. Був радником у Міністерстві охорони здоров'я. До Верховної Ради пройшов як мажоритарник від "Слуги народу" по Києву.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яку перевірку збираються влаштувати в "Слузі народу" для кандидатів на місцеві вибори на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини