Головна Новини Політика вибори Серед офіційних кандидатів в мери з'явилася підозрювана в сепаратизмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Серед офіційних кандидатів в мери з'явилася підозрювана в сепаратизмі

Посвідчення кандидата в мери отримала колишня керівник Слов'янська Неля Штепа

23 вересня 2020, 08:36 comments1206
Поділіться публікацією:

Одним з кандидатів в мери Слов'янська стала Неля Штепа. Свого часу вона опинилася на лаві підсудних за звинуваченням у сепаратизмі. Напередодні ж змогла отримати офіційне посвідчення кандидата на місцеві вибори. Про це сама повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Серед офіційних кандидатів в мери з'явилася підозрювана в сепаратизмі

Неля Штепа. Фото: РИА Новости/Михайло Воскресенський

Неля Штепа вже очолювала Слов'янськ — до 2014 року. Після початку російської агресії на Донбасі її затримали за підозрою в сепаратизмі. Екс-мера звинуватили в тому, що вона закликала російського президента Володимира Путіна ввести війська в місто. На суді Штепа заявила, що хотіла таким чином захистити Слов'янськ від бойовиків.

Тепер по закінченні шести років Неля Штепа вирішила повернутися в мерське крісло. Їй вже вдалося офіційно зареєструватися в кандидати на вибори, які відбудуться 25 жовтня. Своїм друзям і підписникам у Facebook вона показала посвідчення кандидата.

"Мої рідні, тепер уже офіційно, я стала кандидатом на посаду міського голови Слов'янська. Іду на вибори від "Партії миру і розвитку", — повідомила Штепа, прикріпивши фото документа.

Серед офіційних кандидатів в мери з'явилася підозрювана в сепаратизмі - фото 2

Нагадаємо, що справа про захоплення Слов'янська бойовиками так званої "ДНР" все ще не закрита. У 2017 році Нелю Штепу випустили під домашній арешт. А сама вона через Європейський суд відсудила в України 3600 євро за "порушення права на свободу".

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що Нелю Штепу громадські організації звинуватили в порушенні виборчого законодавства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини