Головна Новини Політика вибори Ще один кандидат у мери Києва: щастя випробує колишній нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один кандидат у мери Києва: щастя випробує колишній нардеп

Для участі в кампанії Єгор Фірсов зареєстрував нову політичну партію, метою якої стане поліпшення екологічних показників в Києві

16 серпня 2020, 10:45 comments1493
Поділіться публікацією:

Народний депутат VII і VIII скликань Єгор Фірсов заявив, що готовий висунути свою кандидатуру на місцеві вибори в Києві в якості голови Київської державної міської адміністрації, тому створив партію "Екологічна альтернатива". Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

Ще один кандидат у мери Києва: щастя випробує колишній нардеп

Позиція команди Фірсова досить ясна: екологічний стан Києва знаходиться в жалюгідному стані і з кожним роком погіршується, при цьому жодна політична сила не готова запропонувати повноцінну програму з комплексного вирішення цієї проблеми.

При цьому майбутній кандідт зазначив, що партія не має в своєму розпорядженні великих фінансів і спонсорів, тому навряд чи зможе змагатися з більш заможними конкурентами за кількістю рекламних роликів і агітаційних матеріалів.

"Зате у нас є головне — конкретна ідея і мета. Екологічна Альтернатива — це не черговий одноразовий проект під вибори і не імітація. У нашій команді дійсно справжні екологи та активісти, люди, добре впізнавані і авторитетні в своєму середовищі. І ми розраховуємо досягти результату не за рахунок валу реклами, а за рахунок роботи з людьми. Кожен з нас готовий йти до киян, зустрічатися і пояснювати наші цілі і завдання ", — зазначено в повідомленні.

Єгор Фірсов підкреслив, що він — реаліст і не має великого оптимізму щодо своїх шансів на перемогу, проте пообіцяв, що передвиборна кампанія буде цілком спрямована на чітке формулювання реальних екологічних проблем, щоб той кандидат, який стане главою столиці, не говорив, що не знав про їхнє існування.

"Сьогодні рівень розвитку тієї чи іншої держави визначається вже не за наявністю хмарочосів, супермаркетів і Убера — все це зараз навіть у відсталих, глухих куточках світу. Рівень розвитку визначається по відношенню до навколишнього середовища. У третьому світі ще вважається нормою викидати сміття на звалища і жити на відвалах металургійного комбінату, а в першому — вже немає ", — уклав кандидат, закликавши всіх киян приєднуватися до корисної ініціативи на побутовому рівні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, як відреагувала кандидат в київські мери від "Слуги народу" Ірина Верещук на рішення телеведучого Сергія Притули балотуватися на цей же пост від партії "Голос".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини