Головна Новини Політика вибори Поки Зеленський «селфиться» з виборцями, рейтинг ОПЗЖ впевнено зростає, - Кочетков
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки Зеленський «селфиться» з виборцями, рейтинг ОПЗЖ впевнено зростає, - Кочетков

Рейтинг ОПЗЖ напередодні місцевих виборів в Україні продовжує зростати

28 вересня 2020, 13:04
Поділіться публікацією:

За результатами численних соцопитувань, партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя" напередодні місцевих виборів впевнено наздоганяє партію Зеленського і незабаром займе лідируючу позицію. Про це, коментуючи ситуацію з місцевими виборами в Україні, в своїй статті на сайті "Політека" написав аналітик і політтехнолог Олександр Кочетков.

Поки Зеленський «селфиться» з виборцями, рейтинг ОПЗЖ впевнено зростає, - Кочетков

За його словами, поки Зеленський їздить по регіонах і "селф" з виборцями, партія Віктора Медведчука реальними діями активно піднімає рейтинг. На думку Кочеткова, оточення президента робить з передвиборної кампанії чергове шоу, але, на цей раз, марне.

"Президента Зеленського витягли з теплої ванни, та так, в себе не прийшов, і відправили чёсом по країні робити селфі і підтримувати" Слуг "на місцях", — зазначив політтехнолог.

Він упевнений, що на цих виборах лідерство в більшості обласних і міських рад України отримає "Опозиційна платформа — За життя".

"У ряді регіонів України, особливо в південно-східних, ОПЗЖ цілком може отримати лідерство в обласних і міських радах. А це означає, що коаліції в цих радах будуть складатися навколо ОПЗЖ і на її умовах ", — додав Кочетков.

Раніше голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук заявив , що їхня ідеологія відповідає інтересам більшості українців.

"Нам дуже важливо, як дії, пропозиції, ідеї нашої партії сприймаються людьми. І тут найсуттєвішою і показовою для нашої партії оцінкою є те, що ми на правильному шляху, наша ідеологія відповідає інтересам великої кількості людей ", — підкреслив Віктор Медведчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини