Головна Новини Політика вибори "Перемога Пальчевського" пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перемога Пальчевського" пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото

У ОПЗЖ на наступний день після місцевих виборів, 26 жовтня, заявили, що в Києві готується фальсифікація результатів виборів в дільничних виборчих комісіях у Дарницькому, Шевченківському та Оболонському виборчих округах

28 жовтня 2020, 21:33
Поділіться публікацією:

"Перемогу Пальчевського" викрили в спробі відібрати голоси у свою користь в ОПЗЖ на виборах до Київради. Про це повідомляє видання "Страна.ua", спираючись факт, що підтверджує фальсифікації протоколів.

"Перемога Пальчевського" пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото

"У Києві у блоку" Опозиційної платформи — За життя "вкрали голоси на користь "Перемоги Пальчевського", яка займала останні прохідні позиції на виборах до Київради. Так, в розпорядженні "Страни" виявилися два протоколи УИК 800133 в Дарницькому районі Києва, один з яких був зроблений до перерахунку голосів, а другий після. Різниця лише в тому, що до перерахунку в ОПЗЖ було 48 голосів, а після — 8. При цьому у "Перемоги Пальчевського" 40 і 80 відповідно" — пише видання.

За інформацією "Страни", зараз призначений перегляд результатів голосування цього округу.

Як неодноразово писали українські ЗМІ, виборчу кампанію Андрія Пальчевського та його партії на виборах фінансує багаторічний "смотрящий" за Києвом, а нині народний депутат від ОПЗЖ Вадим Столар.

Політолог Андрій Золотарьов на своїй сторінці в Facebook, зазначає:

 "Столар знову пролетів повз Києва. Грандіозна невідповідність соцопитувань і результатів місцевих виборів дає підстави припускати, що дехто з керівників соціологічних компаній з цих виборів вийшов доларовим мільйонером. Вадим Столар, попри величезні витрати, не зміг посадити в крісло мера Києва Андрія Пальчевського. Крутіше за все вийшло з "Перемогою" Пальчевського, якій малювали і по 16. На виході ви вже знаєте, порахували, розплакалися. Варто визнати, що з політикою у інвестував в кампанію Вадима Столара не складається. Грошей витрачається без міри з незмінно негативним результатом. так було і цього разу, Столар вирішив реінвестувати капітал, зароблений свого часу на Києві, щоб повернутися. і знову пролетів. Величезна кількість зовнішньої реклами, в тому числі і за сотні кілометрів від столиці. Масштаб можна порівняти з партійною кампанією на виборах до Верховної Раду. Безліміт на каналах Медведчука, який зіграв злий жарт з Пальчевським, загнавши його в нішу, гд е все вже зайнято. Навіщо, питається, потрібна "Перемога" якщо є "За життя"? Загалом, Кубок Думчева в номінації як дорого і сердито "скошлати" інвестора мільйонів так на 10 заслужено дістався переможцю ".

На думку ж політолога Павла Рудякова, Пальчевський став абсолютним чемпіоном за кількісними даними агітаційної кампанії не тільки в столиці, а й по всій країні. Якщо судити за обсягами і масштабами, то його передвиборна кампанія більше відповідала рівню президентської.

"Час присутності на телеканалах певного плану і власника зашкалювало. Дозволю собі припустити, що і те, і інше коштувало грошей, причому, чималих. На виході — 4,5%! Вся реклама обернулася антирекламою, зігравши злий жарт і з самим кандидатом, і зі спонсорами. Хто вони, мені достеменно невідомо. Київ, втім, місто за світовими мірками не такий вже гігантський, чутки поширюються швидко: від одного — до іншого, від одного — до іншого. Пальчевського в київському метро часто пов'язують зі Столар. Це — добрі мови. мови ж злі, яких в метро теж вистачає, додають, що, просуваючи Пальчевського, Столар планував посилити свій вплив в Києві. на жаль, не вдалося. Виборча кампанія Пальчевського виявилася однією з найбільш витратних ", — написав Павло Рудяков на своїй сторінці в Facebook.

Політичний експерт Дмитро Джангіров на своїй сторінці в Facebook теж висловився про ситуацію, що склалася:

"Найбільший (на той момент) київський забудовник пару років назад серйозно" б'є горщики "з діючим мером, в силу чого зазнає втрат як прямі, так і вигляді" упущеної вигоди ". Щоб примусити мера Кличко до нових" ділових переговорів ", Вадим Столар споряджає до Київради ряд проектів, серед яких виділяється Андрій Пальчевського та його партія "Перемога Пальчевського" .... Коротше, діагноз: пролетів мимо електорату. до речі, тільки в останній передвиборчий тиждень Пальчевський витратив на рекламне просування в YouTube 978 тисяч грн, які забезпечили йому 3 , 3 млн. переглядів. Однак, сумарна кількість тих, хто проголосував за партію Пальчевського в тих адміністративних одиницях, де вона висувалася — менше 50 тисяч. Ефективність, однак ... "

”Перемога Пальчевського” пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото - фото 2
”Перемога Пальчевського” пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото - фото 3
”Перемога Пальчевського” пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото - фото 4
”Перемога Пальчевського” пробує відібрати в свою користь голоси у ОПЗЖ на виборах до Київради - фото - фото 5
Нагадаємо, що чинний мер Києва Віталій Кличко на місцевих виборах 25 жовтня, за даними екзит-пол, отримав 47,8% підтримки. На другому місці представник партії "Опозиційна платформа — За життя" Олександр Попов (8,6%), на третьому — кандидат від партії "Голос" Сергій Притула (8,3%), на четвертому — кандидат від "Слуги народу" Ірина Верещук (8%). Замикає п'ятірку представник "Батьківщини" Олексій Курченко. Проте джерело, близьке до Київської територіальної виборчої комісії, повідомили в ЗМІ, що у Кличка є шанси на перемогу в першому турі. Так, після обробки 67% бюлетенів, він набирав близько 51% голосів. Другим Попов (9,4%), третім — Притула (7,7%).
Раніше "Коментарі" писали про те, що найближчим часом у великих і не дуже містах варто чекати об'єднання влади навколо одного центру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини