Головна Новини Політика вибори Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Харкова

"Коментарі" разом з нашими читачами намагаються визначити політичні симпатії українців у великих містах

9 жовтня 2020, 16:15 comments1989
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS: Comments.UA раді представити чергову серію опитувань, в рамках яких ми з'ясуємо — кому українці просто зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Харків, де чинного мера Геннадія Кернеса вже давно не бачили на публіці через хворобу.

Опитування "Коментарів": хто повинен стати наступним мером Харкова

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Погана якість доріг, вбитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води, дахи, що протікають і брудні вулиці... Ці, та багато інших злободенних проблем добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх вирішення. Тому критиці піддаються всі — від найдрібніших чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс обрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт у їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки кандидати роблять все можливе, щоб домогтися лояльності максимального числа виборців, портал "Коментарі" хоче з'ясувати, кому просто зараз жителі найбільших міст країни готові віддати свої голоси. Ми пропонуємо вам вибрати одного кандидата, за якого ви готові проголосувати прямо зараз. А вже після виборів ми порівняємо їх результати з даними нашої рейтингової платформи та проаналізуємо, хто з кандидатів якісніше за інших провів передвиборчу кампанію, а хто — провалився у вирішальний момент.

Хто претендує на крісло мера?

У Харкові планується одна з найскладніших виборчих кампаній з огляду на те, що один з головних претендентів на крісло мера в розпал перегонів знаходиться за кордоном. Геннадій Кернес йде на вибори, проте протягом тривалого часу ніхто до ладу не знає, що з нинішнім мером. Уривками відомо, що він лікувався від COVID-19 в клініці "Шаріте". Зараз, за чутками, йому стало краще, але переконатися особисто в цьому складно.

Одним з головних суперників Кернеса буде нинішній голова обласної адміністрації Олексій Кучер. Йде на вибори й відомий харківський волонтер Олег Абрамичев, на противагу якому часто ставлять мільйонера, бізнесмена, народного депутата шести останніх скликань Олександра Фельдмана. Знявся з виборів колишній депутат Михайло Добкін, який публічно підтримав Геннадія Кернеса. Але в нашому рейтингу він все одно представлений, так що ми зможемо перевірити, якого результату домігся б Добкін, якби залишився у перегонах.

З повним списком кандидатів у мери Харкова можна ознайомитися тут.

Голосуйте сміливо, адже портал "Коментарі" вже за доброю традицією гарантує максимальну чесність і прозорість своїх опитувань!

Відзначте свій вибір, щоб побачити результати опитування.

Також "Коментарі" пропонують вам визначити, кого ви б хотіли бачити мером Одеси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини