Головна Новини Політика вибори Місцеві вибори: за кого віддадуть свої голоси українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві вибори: за кого віддадуть свої голоси українці

Лідером, як і раніше залишається "Слуга народу", однак конкуренти стрімко наближаються

17 вересня 2020, 12:45 comments2126
Поділіться публікацією:

Соціологічна група "Рейтинг" представила результати опитування, проведеного з 12 по 15 вересня в великих містах України, кого підтримують українці місцевих виборах. Результати дослідження з'явилися на офіційному сайті організації.

Місцеві вибори: за кого віддадуть свої голоси українці

За даними "Рейтингу", 57% опитаних українців планують взяти участь у місцевих виборах. У голосуванні за прохід до обласних рад 16% респондентів підтримують президентську партію "Слуга народу". У "опозиційної платформи — За життя" 11,9%, на третьому місці розташувалася "Європейська солідарність" — 11,3%. Також п'ятивідсотковий бар'єр, за даними дослідження, подолають "Батьківщина" (8,2%) і "За майбутнє" (5,8%). "Радикальна партія" Олега Ляшка та "УДАР" Віталія Кличка знаходяться в межах чотирьох відсотків.

Серед основних проблем, які цікавлять українців, на першому місці — медицина (58%), далі розташувалися економіка і створення робочих місць (33%) і освіту (27%). Відзначається, що в даній категорії можна було вибрати кілька варіантів.

Як раніше відзначали "Коментарі", Центральний виборчий комітет повідомив, що вибори в Україні переноситися не будуть.

"На сьогодні говорити, що буде якась скасування проведення виборів, у нас поки підстав немає", — повідомив представник Центральної виборчої комісії Сергій Постівий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини