Головна Новини Політика вибори Медведчук: Форум «Люди миру» довів, що припинення конфлікту на Донбасі - це бажання кожного українця
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Форум «Люди миру» довів, що припинення конфлікту на Донбасі - це бажання кожного українця

Медведчук заявив, що пишається тим, що саме ОПЗЖ прагне до встановлення миру на Донбасі

24 вересня 2020, 19:39
Поділіться публікацією:

Припинення конфлікту на Сході України — ключове завдання і щире бажання кожного українця. Саме це що продемонстрував форум "Люди світу" — повідомляє ОПЗЖ з посиланням на виступ голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука.

Медведчук: Форум «Люди миру» довів, що припинення конфлікту на Донбасі - це бажання кожного українця

Джерело: ОПЗЖ

Політик висловив переконання, що прагнення до миру об'єднує політичні партії, громадські організації, а також закономірно користується найгарячішою підтримкою Української православної церкви — єдиної канонічної православної церкви в Україні.

"Упевнений, що учасники форуму "Люди світу" і ті, хто стежив за ходом обговорень в ефірі українських телеканалів, не допустять, щоб цей щирий і аргументовану заклик до миру, взаєморозуміння, а головне — до християнського прощення був забутий", — зазначив Медведчук .

Політик сподівається, що в душах і серцях учасників форуму залишаться слова святих отців, запам'ятаються і щирі почуття українців, які брали участь у заході.

На думку Віктора Медведчука, люди будуть ділитися цими думками і емоціями зі своїми однодумцями, а також відстоювати перед опонентами необхідність встановлення миру.

"Для цього потрібна мужність. І цю мужність прихильники встановлення миру неодноразово демонстрували — допомагаючи людям, що знаходяться в зоні конфлікту, беручи участь в хресних ходах, незважаючи на напади націонал-радикалів, які діяли при потуранні і підтримці влади. І сьогодні, коли представники чинної влади прямо загрожують церкві, обіцяючи переслідування за мирне і законослухняне відстоювання своїх переконань, упевнений — таким людям, як учасники форуму "Люди миру", вистачить рішучості для відстоювання своєї позиції", — заявив нардеп.

Парламентарій пишається тим фактом, що ОПЗЖ вносить свій внесок у встановлення миру на Донбасі, повернення Донбасу в Україні, а України на Донбас.

"Переконаний, що таке просте людське спілкування, щире обговорення питання необхідності світу ще раз нагадає українцям і представникам світової спільноти про важливість припинення збройного конфлікту на Донбасі", — підсумував Віктор Медведчук.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нардеп Василь Німченко заявив, що ОПЗЖ докладе всіх зусиль, щоб земля залишилася у власності українського народу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини