Головна Новини Політика вибори Лукашенко залишається незаперечним лідером Білорусі, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко залишається незаперечним лідером Білорусі, - Медведчук

Медведчук вважає, що лідерство Лукашенка засноване на "працьовитості, відповідальності і готовності захищати свою країну"

10 серпня 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко залишається незаперечним лідером в своїй державі. Про це в привітанні з нагоди успішного завершення виборчої кампанії в Білорусі і переконливої перемоги на виборах чинного президента країни заявив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук.

Лукашенко залишається незаперечним лідером Білорусі, - Медведчук

"Громадяни Республіки Білорусь підтвердили, що Ви залишаєтеся незаперечним лідером в своїй державі. Як людина, яка знайома з Вами довгі роки і відноситься до Вас з великою повагою, вважаю, що це лідерство ґрунтується на феноменальній працьовитості, відповідальності і готовності захищати свою країну і своїх громадян", — йдеться в тексті привітання.

Медведчук зазначив, що як би не ставилися до перемоги Лукашенка його опоненти, позиція білоруського лідера для нього є "справжньою, послідовною і принциповою чоловічою позицією".

Політик говорить про те, що Лукашенко зробив неоціненний внесок у врегулювання конфлікту на Сході України, і він переконаний, що президент продовжить робити все для встановлення миру на Донбасі і подальшого розвитку українсько-білоруських відносин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що чинний з 1994 року президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко впевнено лідирує на виборах. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки виборів і розповіли, якими будуть висновки Білорусі та України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини