Головна Новини Політика вибори Конкурент Лукашенко виїхав з Білорусі і забрав з собою дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурент Лукашенко виїхав з Білорусі і забрав з собою дітей

Опозиційний політик Валерій Цепкало змушений був покинути Білорусь і виїхати з дітьми в Росію

24 липня 2020, 15:58 comments1254
Поділіться публікацією:

Екс-кандидат на президентських виборах в Республіці Білорусь Валерій Цепкало виїхав на територію Російської Федерації разом з малолітніми дітьми. Про це повідомляє видання TUT.by, посилаючись на дружину політика, яка залишилася в Білорусі.

Конкурент Лукашенко виїхав з Білорусі і забрав з собою дітей

Так, Вероніка Цепкало визначила, що причиною для виїзду в Росію для її чоловіка — постійна загроза арешту. Крім того, їй погрожували, що позбавлять материнських прав.

"Ми отримали інформацію з достовірних джерел, що мого чоловіка планують затримати за надуманими обставинами. Ми не знали, що це за обставини, але два дні тому прокуратура прийшла в школу, де навчаються мої діти, і просила вчителів написати заяви. Як я розумію, вони запустили процес щодо позбавлення мене батьківських прав", — зазначила дружина Цепкало.

Таким чином вона заявила, що разом з чоловіком вони проживали в постійному страху і реальної небезпеки.

При цьому Вероніка Цепкало наголосила, що продовжить залишатися на батьківщині і боротися разом з симпатиками в опозиційному штабі за чесні і незалежні вибори президента, які призначені на 9 серпня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруська письменниця Світлана Алексієвич підтримала опозиційні сили проти режиму Олександра Лукашенка, які сьогодні втілюють виключно жінки.


Читати повністю: https://news.tut.by/economics/694030.html?tw



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини