Головна Новини Політика вибори Кандидати в депутати в Миколаївській області заявляють про політичний тиск з боку влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидати в депутати в Миколаївській області заявляють про політичний тиск з боку влади

Кандидат на виборах в Миколаївській області заявив про політичний тиск з боку обласної державної адміністрації та звернувся до президента

19 жовтня 2020, 18:16
Поділіться публікацією:

У місті Южноукраїнськ Миколаївської області кандидат у депутати міської ради від партії "Пропозиція" і директор підприємства "Південенергобуд" Дмитро Литвиненко заявив про політичний тиск з боку керівництва обласної державної адміністрації та представників партії "Слуга Народу".

Кандидати в депутати в Миколаївській області заявляють про політичний тиск з боку влади

"Ми постійно отримуємо погрози, які значно почастішали після візиту в область керівництва партії "Слуга Народу". Влада активно використовує адміністративний ресурс для тиску на опонентів, включаючи телефонні погрози, відкриття виробництв, судові справи та надмірну увагу з боку органів внутрішніх справ", — заявив Дмитро Литвиненко

За словами кандидата, керівництво Миколаївської області дзвонить діючим мерам і керівникам поліції з вказівками про перешкоджання агітаційній діяльності.

"Під час останнього запланованого заходу, який ми хотіли провести до Дня Захисника України, з керівництва області особисто зателефонували запрошеним виконавцям і діючому меру міста з погрозами, а обласна поліція пообіцяла направити в Южноукраїнськ мало не весь особовий склад, щоб "покарати винних", — заявив Литвиненко.

Нагадаємо, в Україні допустили можливість введення надзвичайного стану і перенесення місцевих виборів через ситуацію з коронавірусом. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, наскільки велика ймовірність перенесення виборів і які можуть бути наслідки у цього рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини