Головна Новини Політика вибори ЦВК закликають не допустити до виборів КПУ, ОПЗЖ та партію Пальчевського
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК закликають не допустити до виборів КПУ, ОПЗЖ та партію Пальчевського

У "Правого сектора" є вимога до ЦВК не допустити до виборів п'ять партій

19 вересня 2020, 20:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 вересня, "Правий сектор" вийшов під ЦВК з попереджувальною акцією, вимогою якої є заборона КПУ і проросійським партіям брати участь у виборах. Про це повідомляється на сторінці організацї у фейсбуці.

ЦВК закликають не допустити до виборів КПУ, ОПЗЖ та партію Пальчевського

Як відомо, у ЦВК прийняли документи від Комуністичної партії України про її участь в місцевих виборах (в переліку партій під №172, інформація є на офіційному сайті ЦВК). 

Під час акції керівник київського осередку Політичної партії "Правий сектор" Юрій Гуренко зазначив, що один раз комуністи вже знищили Україну і нагадав про Голодомор. Він також навів відомі слова Жукова.

"Зачем вооружать этих х*хлов? Чем больше в Днепре потопим, тем меньше придется в Сибирь ссылать!". Невже ми хочемо повторення, дозволим цим відкрито проросійським силам чи мімікуруючим під патріотичні (Перемога Пальчевського) брати участь у виборах?"

Акція завершилася передачою листів до ЦВК, в яких "Правий сектор" вимагає не допустити до виборів проросійські політичні партії — агентів впливу Кремля, а саме КПУ, "Перемога Пальчевського", "Опозиційна платформа — За життя", "Партія Шарія" і "Опозиційний блок" на підставі законодавства України, згідно з яким забороняється існування політичних партій, у програмних принципах або діях яких є загроза для територіальної цілісності або безпеки України.


Як раніше повідомляли "Коментарі", у ЦВК повідомили, що вибори-2020 не будуть переносити. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини