Головна Новини Політика вибори Боротьба за крісло загострюється: Смешко теж йде на вибори мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба за крісло загострюється: Смешко теж йде на вибори мера Києва

Лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко заявив про свої плани очолити КМДА і навести порядок у всіх сферах столичного життя

20 вересня 2020, 19:36
Поділіться публікацією:

Глава партії "Сила і честь" Ігор Смешко заявив, що зареєстрував своє ім'я в якості кандидата на посаду мера столиці і перший номер в списку з п'яти претендентів на депутатські крісла в Київській міськраді. Про це передає "Інтерфакс-Україна" , посилаючись на прес-служюу партії після брифінгу.

Боротьба за крісло загострюється: Смешко теж йде на вибори мера Києва

Так, за словами Смешка, він йде на вибори, тому що втомився дивитися на плачевний стан Києва, який продовжує занурюватися в розруху і хаос.

"Економіка, культура, наука і освіта, а також охорону здоров'я та екологія повинні стати головними показниками якості місцевої влади в Києві. А благоустрій та європейська якість життя повинні повернути йому історичну славу одного з кращих міст Європи", — передають слова свого лідера в партії " Сила і Честь".

Одним з головних пріоритетів своєї роботи, в разі перемоги, Смешко назвав кардинальне викорінення корупції в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях.

Відзначимо, що Ігор Смешко був кандидатом на пост президента в 2019 році, але, згідно з результатами першого туру, не ввійшов навіть в п'ятірку. Також його партія рухалася на парламентських виборах, але не зуміла подолати прохідний бар'єр для участі в законотворчій діяльності країни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кияни розглядали можливість перемоги Ігоря Смешка на виборах мера ще задовго до офіційної заяви самого політика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини