Головна Новини Політика вибори Білоруська прокуратура почала розслідування щодо семирічного сина опозиціонера
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруська прокуратура почала розслідування щодо семирічного сина опозиціонера

Дійшло вже до того, що дітей починають переслідувати

26 липня 2020, 22:35 comments1338
Поділіться публікацією:

Вероніка Цепкало, дружина білоруського бізнесмена Валерія Цепкало, на зустрічі з виборцями в місті Річиця розповіла про тиск на сім'ю. Про це повідомляє телеканал "Еспрессо".

Білоруська прокуратура почала розслідування щодо семирічного сина опозиціонера

"Вони починають на нас тиснути, на жінок. Світлана Тихоновська, яка замість мого чоловіка йде на вибори, вивезла дітей з країни. Нам довелося зробити те ж саме, розумієте? У мене двоє синів, обидва закінчили перший клас, їм по сім років. І ось спецслужби вже почали викликати його на допити, справжнє розслідування почалося. Намагаються дізнатися, яка я мати. Ні я, ні Світлана не хочемо залишати Білорусь. Ми тут виросли і жили, нам потрібна процвітаюча країна", — зазначила Цепкало.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Валерій Цепкало покинув країну разом з дітьми.

Так, Вероніка Цепкало визначила, що причиною для виїзду в Росію для її чоловіка — постійна загроза арешту. Крім того, їй погрожували, що позбавлять материнських прав.

"Ми отримали інформацію з достовірних джерел, що мого чоловіка планують затримати за надуманими обставинами. Ми не знали, що це за обставини, але два дні тому прокуратура прийшла в школу, де навчаються мої діти, і просила вчителів написати заяви. Як я розумію, вони запустили процес щодо позбавлення мене батьківських прав", — зазначила дружина Цепкало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини