Головна Новини Політика вибори «Батьківщина» заявила про підтримку Ляшко, який буде балотуватися в депутати в Чернігівській області
commentss НОВИНИ Всі новини

«Батьківщина» заявила про підтримку Ляшко, який буде балотуватися в депутати в Чернігівській області

Олег Ляшко буде балотуватися в нардепи по 208 округу в Чернігівській області

4 вересня 2020, 18:11 comments1741
Поділіться публікацією:

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко буде балотуватися в народні депутати на 208 окрузі в Чернігівській області. Таке рішення прийняли під час сьогоднішнього з'їзду партії, який відбувся в місті Батурин. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Олег Ляшко.

«Батьківщина» заявила про підтримку Ляшко, який буде балотуватися в депутати в Чернігівській області

Перед делегатами з'їзду також виступив нардеп від партії "Батьківщина" Валентин Наливайченко. Політик підтримав таке рішення "Радикальної партії" і заявив, що Олег Ляшко може стати гідним представником регіону у Верховній Раді.

"Я переконаний, що у Сіверщини з'явиться сильний захисник. Я переконаний, що Олег Ляшко може і здатний робити так, як він робить все життя. Коли ми під час Революції гідності вночі все боялися бути з людьми, ми разом з добровольцями пішли захищати батьківщину", — нагадав Наливайченко про те, як разом з Ляшком брав участь у подіях Євромайдану.

У відповідь Олег Ляшко попросив від усього з'їзду передати Юлії Тимошенко, яка зараз проходить лікування від коронавірусу, якнайшвидшого одужання.

"Ви знаєте, що сьогодні Юлія Тимошенко переживає непростий час. Вона хворіє. Давайте від з'їзду передамо їй щирі вітання і побажання одужання. Щоб цей боєць, щоб ця жінка, ця мама, ця українка якомога швидше поверталася до ладу і щоб ми разом в парламенті захищали інтереси України", — підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, раніше політолог Олеся Яхно заявила, що якщо Олег Ляшко зможе потрапити до Верховної Ради, це може сильно вдарити по рейтингу президента Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини