Головна Новини Політика вибори «Як можна вкрасти 4 мільярди?»: Пальчевський записав відеозвернення до Кличка і викликав його на дебати
commentss НОВИНИ Всі новини

«Як можна вкрасти 4 мільярди?»: Пальчевський записав відеозвернення до Кличка і викликав його на дебати

Андрій Пальчевський закликав киян залишати питання до Віталія Кличка під відео зі зверненням

18 вересня 2020, 19:30
Поділіться публікацією:

Політик, лідер партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський звернувся до чинного міського голови Києва Віталія Кличка з пропозицією провести публічну дискусію. Про це Пальчевський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Як можна вкрасти 4 мільярди?»: Пальчевський записав відеозвернення до Кличка і викликав його на дебати

"У мене та у всіх киян багато питань до Кличка. Як можна вкрасти 4 мільярди й не побудувати жодної станції метро за 6 років? Чому? Київ відданий на розтерзання будівельної мафії Войцеховського, Микитася та Комарницького (столичні забудовники Анатолій Войцеховський, Максим Микитась і Денис Комарницький, — ред.). І навіть після публічних викриттів схеми продовжують працювати, а ви (звертається до Кличка, — ред.) Продовжуєте на ці фірми перераховувати сотні мільйонів наших грошей", — заявив політик у своєму відеозверненні.

Крім того, Андрій Пальчевський розповів, хто, на його думку, з оточення чинного столичного градоначальника заробляє на корупційних схемах.

"Чому першого зама Кличко Миколу Поворозника спіймали на хабарі у власному кабінеті, а на інших підлеглих заведені десятки кримінальних справ, але всі ці люди продовжують працювати поруч з вами у КМДА? Чому тендери на закупівлю автобусів у Києві продовжують вигравати фірми регіонала Святаша (Дмитро Святаш, член "Партії регіонів", співвласник групи компаній "АІС", — ред.), який знаходиться в розшуку?", — звернувся Пальчевський до Кличка.

У кінці свого відеозвернення Андрій Пальчевський заявив, що викликає Віталія Кличка на дебати. Також лідер партії "Перемога Пальчевського" закликав жителів столиці залишати під відео коментарі, з питаннями до мера Києва.

Нагадаємо, кілька днів тому під час зустрічі з виборцями Пальчевського висунули в мери Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини