Головна Новини Політика внутрішня політика Зниження рівня життя і різке падіння економіки є загрозою для національної безпеки, – Віктор Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Зниження рівня життя і різке падіння економіки є загрозою для національної безпеки, – Віктор Медведчук

Віктор Медведчук вважає, що оцінка діяльності уряду безпосередньо залежить від дій глави держави

30 травня 2020, 13:42 comments2584
Поділіться публікацією:








В Україні станом на сьогоднішній день спостерігається різке зниження рівня життя населення та економіки в цілому, а це, в свою чергу, представляє загрозу національній безпеці країни. Про це в ефірі ток-шоу "17" на телеканалі ZIK заявив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

Зниження рівня життя і різке падіння економіки є загрозою для національної безпеки, – Віктор Медведчук

Політик зазначив, що згідно з результатами останнього соціологічного дослідження КМІСу, опублікованого 20 травня, 64% українців вважають дії президента неуспішними. Медведчук також говорить, що це, швидше, оцінка діяльності уряду, але ж всі розуміють, що уряд – це те, що поставив президент.

"Хоча ми живемо в парламентсько-президентській державі і формі правління, але сказав президент, поставили уряд. Бо парламенті "слуги народу" взяли під козирок і проголосували за цих людей, і ці люди сьогодні керують економікою. А як вони керують – це видно із запитання, це видно з того, як живуть люди, і це видно з того, що сьогодні рівень добробуту, рівень життя різко падає. Економіка продовжує падати. А це загроза для національної безпеки в країні", – сказав Віктор Медведчук.


Нагадаємо, нещодавно голова політради партії ОПЗЖ, народний депутат Віктор Медведчук заявляв, що Україна виконала вимоги МВФ у вигляді прийняття закону про ринок землі, однак фактично – це розграбування земель сільськогосподарського призначення, а закон про банківську діяльність порушує ряд норм Конституції і є антинародним.

Раніше "Коментарі" писали, що лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що українці стали менше довіряти президенту, але при цьому, побажав Володимиру Зеленського виправити ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини