Головна Новини Політика внутрішня політика За нацбезпеку відповідатиме міністр часів Захарченко: Зеленський підписав указ про призначення
commentss НОВИНИ Всі новини

За нацбезпеку відповідатиме міністр часів Захарченко: Зеленський підписав указ про призначення

До 2014 року Олег Татаров служив органах МВС, після втечі Захарченко і Януковича зайнявся адвокатською діяльністю

5 серпня 2020, 21:16 comments1381
Поділіться публікацією:

Сьогодні глава держави Володимир Зепленскій підписав указ, яким призначив на посаду заступника голови Офісу президента Олега Татарова, колишнього чиновника в правоохоронній структурі при Вікторі Януковичі. Про це повідомила прес-служба українського гаранта.

За нацбезпеку відповідатиме міністр часів Захарченко: Зеленський підписав указ про призначення

Згідно з документом, Татарів входитиме у формування державної політики в сфері правоохоронної діяльності, експертно-аналітичне забезпечення роботи Офісу Президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави в сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

Сам Татарів в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" зауважив, що дані обов'язки цілком відповідають його компетенції і він переконаний, що впорається з ними.

Про нього відомо, що він — доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, адвокат. Довгий час працював в органах внутрішніх справ, зокрема обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС України, а з 2014 року займався адвокатською практикою, очолював адвокатське об'єднання. Вільно володіє англійською мовою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель заговорила про наміри подати в суд на лжеСМІ , які поширили інформацію про її вагітність від гаранта, на нечувану суму компенсації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини