Головна Новини Політика внутрішня політика Всеукраїнський референдум: Зеленський зареєстрував законопроект як невідкладний
commentss НОВИНИ Всі новини

Всеукраїнський референдум: Зеленський зареєстрував законопроект як невідкладний

Верховна Рада України одержала законопроект від президента Володимира Зеленського про народовладдя

9 червня 2020, 11:54 comments1337
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зареєстрував законопроект про всеукраїнський референдум. Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Всеукраїнський референдум: Зеленський зареєстрував законопроект як невідкладний

Так, сьогодні, 9 червня, Верховна Рада України одержала проект Закону про народовладдя через всеукраїнський референдум. Повідомляється, що гарант визначив документ як невідкладний. Наразі законопроект передано на розгляд керівництву Ради.

Зазначимо, що текст законопроекту та пояснювальна записка поки що на сайті Ради відсутні.

Нагадаємо, законопроект про всеукраїнський референдум має регулювати опитування населення за ключовими напрямками, яке в свій час обіцяв президент Зеленський. Законодавча ініціатива народних обранців стосовно референдуму неоднозначна. Деякі вважають референдум інструментом маніпуляцій, інші вважають, що він стане свого роду кийком у руках політиків. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які в ньому можуть бути зміни, які шанси на прийняття, і хто отримати більше козирів від того, що цей механізм запрацює в Україні.

Раніше ми писали, що Зеленський призначив нового главу Служби зовнішньої розвідки. У біографії нового керівника є досвід роботи із колишнім гарантом Петром Порошенком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини