Головна Новини Політика внутрішня політика Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ просить Зеленського відповісти на лист Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ просить Зеленського відповісти на лист Медведчука

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ закликала Зеленського публічно відповісти на лист Медведчука

3 липня 2020, 15:05 comments1669
Поділіться публікацією:

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням відповісти на лист голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Документ опублікований на порталі "Зік. Юа".

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ просить Зеленського відповісти на лист Медведчука

"Сучасний стан справ у нашій державі викликає обурення. Чому за рік Вашого президентства стало гірше у державній молодіжній політиці, чому досі немає миру в Україні, чому погіршився матеріальний стан українців та інше. У Вашій Зе команді взагалі знають, що треба робити? Чому немає діалогу і конструктиву?", — йдеться у документі.

Глава СКМ Олександр Потьомкін помітив, що 80% української молоді підтримали кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах. Для них перемога в 2019 році це прихід нової політичної стилістики, поява у владі людей, які сформувалися, по-перше, в незалежній і суверенній Україні, та, по-друге, їх дорослішання пройшло в часи появи і утвердження цифрової економіки, цифрових технологій в управлінні, цифрового середовища проживання. Все це є чітким свідченням перемоги молодої енергії, нового ставлення до життя, вважають в СКМ.

У листі до президента України Потьомкін попросив дати публічні відповіді на питання, які непокоять усіх громадян країни.

"Всім відомий лист пана Медведчука, опозиційного політика, підняв головні питання, які постійно задають українці й особливо молодь. Питання миру, якого немає. Чому досі немає прогресу в досягненні миру. Також актуальним є питання тарифів, — повідомляється в документі. — Ви у передвиборній кампанії анонсували "кінець епохи бідності". Дайте відповідь суспільству і нам, коли ця епоха бідності закінчиться? Питання насильницької українізації також актуальне. Українці – вольнолюбная нація, ми завоювали право розмовляти тією мовою, якою нам зручно і немає сенсу змушувати нас розмовляти мовою, яку вимагає політична кон'юнктура".

Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ просить Зеленського відповісти на лист Медведчука - фото 2

Нагадаємо, що 14 червня 2020 року народний депутат Віктор Медведчук звернувся з відкритим листом до президента України в якому назвав три основних питання для глави держави:

"1 виклик: припинення збройного конфлікту на Донбасі та встановлення миру в Україні. Для цього є один реальний інструмент — Мінські угоди і їх треба виконувати.

2 виклик: тарифи на житлово-комунальні послуги. Сьогодні вони просто непідйомні для українців.

3 виклик: примусовий українізація, яку почала попередня влада".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини