Головна Новини Політика внутрішня політика Влада спаразитувала на концепції та програмі Віктора Медведчука і його партії, - Лазарев
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада спаразитувала на концепції та програмі Віктора Медведчука і його партії, - Лазарев

Політолог Олександр Лазарєв вважає, що Медведчука підтримують українці, які хочуть миру на Донбасі й економічної стабілізації

18 серпня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:

Політолог Олександр Лазарєв заявив, що команда влади, фактично, використовувала програму партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя" для того, щоб перемогти на виборах. Однак потім обдурила українців і не виконала своїх передвиборчих обіцянок, розповів він в ефірі телеканалу "112 Україна".

Влада спаразитувала на концепції та програмі Віктора Медведчука і його партії, - Лазарев

За словами експерта, "Слуга народу" використовувала теми миру на Донбасі та економічної стабільності виключно для того, щоб прийти до влади.

"Президент, його оточення, "Слуга народу" спаразитували на концепції Віктора Медведчука і ОПЗЖ, на програмі й постулатах, які вони декларували. Вони це вкрали, щоб набрати бали і рейтинги частини південного сходу, тому що розуміли, що це найбільше зараз хвилює жителів цього регіону. Вони використовували це для потрапляння до президентського крісла і парламенту. А в підсумку просто вирішили забути про цих людей і нічого не виконувати", — заявив політолог.

Тому, зазначає Лазарєв, не дивно, що ошуканий електорат переходить до ОПЗЖ.

"Саме тому на південному сході та в центрі у партії Зеленського катастрофічно падає рейтинг. Тому що люди, які проголосували за мир на Донбасі й економічну стабілізацію, починають масово підтримувати зараз Віктора Медведчука і ОПЗЖ", — додав експерт.

При цьому, підкреслив політолог, страх потерпіти розгромну поразку на місцевих виборах змушує команду Зеленського йти на брудні політичні кроки: скасування виборів на Донбасі та заборона опозиційних політичних сил, зокрема, партії Медведчука.

"Спочатку вони обдурили, а тепер хочуть заборонити ті партії, які виконують свої обіцянки і йдуть тим курсом, який вони декларували", — підсумував Олександр Лазарєв.

Нагадаємо, Медведчук і Кузьмін вимагають відкрити справу проти Порошенка і Турчинова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини