Головна Новини Політика внутрішня політика Вірус вірусом, а відпустка за розкладом: Віктор Ляшко відправився на літні канікули
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірус вірусом, а відпустка за розкладом: Віктор Ляшко відправився на літні канікули

У МОЗ зазначають, що до кінця тижня головного епідеміолога Віктора Ляшка на робочому місці не буде

10 серпня 2020, 16:32 comments1312
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко відправився в заплановану відпустку. Про це повідомляє видання УНН, посилаючись на Міністерство охорони здоров'я.

Вірус вірусом, а відпустка за розкладом: Віктор Ляшко відправився на літні канікули

Як зазначає преса, Ляшко не вийде на роботу до кінця поточного тижня, а скільки він вже відпочиває, в Міністерстві не відповіли.

Відзначимо, що протягом останніх днів в Україні спостерігається відновлення вірусної небезпеки та знову побито антирекорди за кількістю заражень.

Втім, справедливості заради слід зазначити, що інші відомства продовжують відстежувати обстановку в країні, реагуючи на помітні зони заражень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що низка масових заражень коронавірусом COVID-19 пішла на спад в Україні.

Так, згідно з офіційною статистикою, в Україні COVID -19 підтвердився у 81 957 осіб, з яких 35 676 наразі знаходяться на лікуванні. На жаль, 1 922 українці померли в результаті ускладнень (25 за минулу добу). Тим часом 44 359 осіб одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини