Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук: "Ми зробимо нашу країну успішною!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук: "Ми зробимо нашу країну успішною!"

Голова політради ОПЗЖ знає секрет успіху для України

24 серпня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

Наша країна стане процвітаючою тільки завдяки формулі національного успіху, яка буде об'єднувати людей, а не ділити їх за територіальною, мовною, або якомусь іншому ознакою. У цьому впевнений голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук. Про це він написав у своєму зверненні до народу з нагоди 29-ї річниці незалежності України.

Віктор Медведчук: "Ми зробимо нашу країну успішною!"

На думку Віктора Медведчука, багато нинішніх політикани забули актуальні і пророчі слова великого київського князя Ярослава Мудрого: "... Якщо ж будете в ненависті жити, у чварах і сварках, то загинете самі і погубите землю батьків і дідів своїх ...".

Саме через діяльність цих політиканів Україна опинилася на краю прірви, і зупинити її від падіння може лише формула національного успіху, яка має на увазі справжні принципи народовладдя і повагу до всіх жителів нашої країни, на якому б вони мовою не розмовляли і в яку б церква не ходили.

"Необхідно припинити сповзання країни в цю прірву, зупинити розпочатий процес розпаду, відновити територіальну цілісність. Все це можна зробити, об'єднавши людей загальними і зрозумілими інтересами за допомогою формули національного успіху, формули "зшивання" країни, коли в чисельник виносяться питання мови, історії, віри, а в знаменнику — питання, які об'єднують людей: підвищення рівня життя, доходів, спільне управління країною і реалізація принципів народовладдя ", — зазначив Віктор Медведчук.

Народний депутат також додав, що на сьогоднішній день трьома головними ворогами України є деградація, деіндустріалізація і деінтелектуалізація нашої країни.

Ці згубні явища стали результатом того, що останніми роками нашою країною керують "руйнівники і ліквідатори". І роблять це під "чуйним" керівництвом заокеанських господарів, які є ворогами України і найменше хочуть бачити її по-справжньому суверенною і незалежною державою.

"Єдиним і невідкладним рішенням, спрямованим на боротьбу з ворогами України, є встановлення миру, кардинальна зміна економічного курсу країни, перегляд участі України в зоні вільної торгівлі з ЄС і Світової організації торгівлі, відновлення економічних відносин з Росією і країнами СНД, що дозволить стати на шлях відродження української промисловості і відновлення цілих галузей промисловості, зробити затребуваним працю висококласних українських технічних фахівців. Саме такі рішення можуть врятувати наших громадян від злиднів, закласти фундамент відновлення економіки, побудови незалежної і суверенної країни ", — стверджує голова політради партії" Опозиційна платформа — За життя ".

У той же час, політик упевнений, що, об'єднавшись заради спільної мети, ми зробимо Україну успішною і дійсно незалежною країною.

"Зі святом вас, дорогі друзі! Він обов'язково прийде на вулиці наших міст і сіл, якщо ми зробимо нашу країну успішною ", — написав Віктор Медведчук.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на думку Віктора Медведчука, Україна останні шість років знаходиться під зовнішнім управлінням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини