Головна Новини Політика внутрішня політика Виконання Мінських домовленостей - запорука миру на Донбасі, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Виконання Мінських домовленостей - запорука миру на Донбасі, - Медведчук

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що для того, щоб був мир на Донбасі, потрібно виконувати Мінські домовленості.

31 травня 2020, 14:38 comments1548
Поділіться публікацією:








Без Мінських угод Україна втратила б і територію, і людей. Таку думку висловив народний депутат України Віктор Медведчук. Про це він сказав в ефірі ток-шоу "17" на телеканалі ZIK.

Виконання Мінських домовленостей - запорука миру на Донбасі, - Медведчук

"Більше того, для того, щоб був мир, треба виконувати Мінські угоди. Для того, щоб був мир, вже пізно розповідати, що це все зробив Порошенко. Може, Порошенко щось і зробив, тільки коли кажуть, що Порошенко підписав Мінські угоди і тим самим він діяв не в інтересах України, я пропоную повернутися до 2014 рік, осінь 2014-го і зиму 2015-го. Подивитися ситуацію, яка склалася в Україні, і, головне, подивитися оцінку того, що сталося, а саме – підписання 12 лютого, з вуст оцінок в тому числі і тих, які є авторитетами і для Порошенка, і для Зеленського – американцями, які говорили, що, якби цього не сталося, Україна втратила б і територію, і людей, і жертви були б набагато менше. Тому тоді вони оцінювали Мінські угоди як позитивні, як вихід з ситуації", – зазначив Віктор Медведчук.

" target="_blank">



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини