Головна Новини Політика внутрішня політика Виборці йдуть від партії Зеленського в першу чергу до партії Медведчука, - Розенбаум
commentss НОВИНИ Всі новини

Виборці йдуть від партії Зеленського в першу чергу до партії Медведчука, - Розенбаум

Блогер Сергій Розенбаум назвав основні причини, через які українці розчарувалися у нинішній владі

1 липня 2020, 20:12 comments1703
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, а також партія "Слуга народу" все більше втрачають підтримку з боку виборців і цей процес вже неможливо зупинити. Таку думку висловив блогер Сергій Розенбаум на своїй сторінці в Facebook, коментуючи результати соціологічного дослідження Центру Разумкова.

Виборці йдуть від партії Зеленського в першу чергу до партії Медведчука, - Розенбаум

За словами Розенбаума, складається враження, що команда Зеленського спеціально робить все, щоб втрачати рейтинги "у турборежимі". Блогер зазначає, що цьому сприяють нові скандали навколо глави держави і його команди.

Сергій Розенбаум звертає увагу на те, що все більше електорату Зеленського та "Слуги народу" ідуть у першу чергу до "Опозиційної платформи" Віктора Медведчука. Блогер зазначає, що у ОПЗЖ в останнім часом помітний відчутний приріст. Крім того, рейтинг партії Віктора Медведчука стрімко зростає і сьогодні становить 21,8%.

"Логічно, що адекватний виборець, розчарувавшись у Зе, взяв курс на більш надійну і передбачувану у своїх діях партію ОПЗЖ", – пише Розенбаум.

Крім того, на думку блогера, виборці Зеленського та "Слуги народу" все частіше переходять до партій, які близькі по духу жителям Південного-Сходу. Це обумовлено тим, що люди вже втомилися від дій нинішньої влади і вплив провладних сил стає все менше.

"На п'яти їм наступає партія Медведчука і якщо Зелене братерство не візьметься за розум найближчим часом, то не виключено, що ОПЗЖ наздожене і навіть пережене їх не тільки в Південно-Східній частині країни, але і в таких регіонах, як Житомир, Полтава, Черкаси...", – прогнозує блогер.

Розенбаум вважає, що українці, нарешті, пробуджуються від летаргічного сну, в який були занурені більше року і починають думати.

"Мені абсолютно очевидно, що приходить час досвідчених і професійних політиків – таких, як Віктор Медведчук. До того ж, його слова ніколи не розходяться з ділом!", – підсумовує блогер Сергій Розенбаум.

Раніше "Коментарі" писали, що глава ОП Андрій Єрмак повідомив, що в Офісі президента готують законопроект, що передбачає покарання за публікацію особистих і секретних розмов українських політиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини