Головна Новини Політика внутрішня політика Вакцина з Росії: українці звернулися до Медведчука заради порятунку мільйонів життів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакцина з Росії: українці звернулися до Медведчука заради порятунку мільйонів життів

Українські громадяни схвалюють ініціативу Медведчука із закупівлі російської вакцини від коронавірусу

25 листопада 2020, 15:33
Поділіться публікацією:








Статистика по COVID-19 щодня зростає загрозливими темпами. Вчені дають невтішні прогнози про те, що вже найближчим часом число тих, хто захворів на цю недугу, перевищить мільйон. Тобто по факту — кожен 30-й житель нашої країни буде знайомий з цим страшним діагнозом. І невідомо, яка кількість людей в Україні є переносниками коронавірусу.

Вакцина з Росії: українці звернулися до Медведчука заради порятунку мільйонів життів

Прості українці, на відміну від нинішньої влади, прекрасно розуміють: якщо не вжити рішучих заходів, то вже зараз — наслідки для всієї країни будуть незворотними. Вони закликали чиновників забути про чвари, про політику і або закупити вакцину у Росії, яка завдяки діям голови політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука готова виділити її нам позачергово, або почати виробництво вакцини в Україні по російській формулою. Своїми думками і пропозиціями вони поділилися в передачі "чуємо кожного".

"Треба забути все політичні чвари і думати в першу чергу про здоров'я людей. У нинішній ситуації — не до амбіцій. Треба думати, чи виживе твій власний народ", — говорить харків'янин.

Його підтримує мешканка Ужгорода: "Не важливо, де проведена вакцина, головне, щоб вона рятувала життя і здоров'я людей".

"Не має значення, звідки вакцина. Чомусь Медведчук намагається для людей, щоб ми отримали вакцину першими, і Росія каже, що готова нам її надати, то чому ми відмовляємося, я не можу зрозуміти?" — дивується пенсіонер із Запоріжжя.

Люди задаються питанням: чому нинішня влада не хоче закуповувати вакцину, яка врятувала б мільйони людей?

"Ініціатива Медведчука абсолютно правильна. Потрібно домовлятися — і або закуповувати вакцину у Росії, або почати її виробництво у нас", — дивуючись знизує плечима житель Нікольського.

Йому вторить співвітчизниця: "Якщо ми думаємо про майбутнє наших дітей, про своє власне майбутнє, про те, як далі житиме наша країна, то вакцина нам просто необхідна".

Такої ж думки дотримується і робочий зі Слов'янська: "У нас в країні, звичайно, було б дешевше вакцину виробляти. Тому треба вести переговори і закупити все необхідне, щоб виробляти вакцину у нас. Яка різниця, звідки вона, якщо це врятує життя мільйонів людей ? ".

З простими громадянами солідарні також українські вчені та діячі мистецтв. Так, з відкритим листом до голови політради "Опозиційної платформи — За життя" вже звернулися глава СКМ Олександр Потьомкін, заслужений діяч мистецтв України Любов Титаренко та академік Анатолій Пешко. У ньому вони закликали голову політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука домовитися з Росією про виробництво вакцини в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Дима

25 листопада 2020, 16:08

Понятно! Кто владелец канала(112), за того и "топят" "простые украинцы")))) Тупое паливо для "простых украинцев", которые других ресурсов не читают и даже не интересуются!


Новини