Головна Новини Політика внутрішня політика Уряд затвердив стратегію розвитку регіонів на сім років: буде два етапи
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд затвердив стратегію розвитку регіонів на сім років: буде два етапи

До реалізації державної стратегії регіонального розвитку України залучать всі міністерства

7 серпня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Уряд затвердив Державну стратегію регіонального розвитку на 2021-2027 роки. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства розвитку громад та територій України.

Уряд затвердив стратегію розвитку регіонів на сім років: буде два етапи

Як йдеться у заяві міністерства, стратегічна мета регіональної політики на період 2021-2027 роки – це розвиток та єдність, орієнтовані на людину – гідне життя в згуртованій, децентралізованій, конкурентоспроможній і демократичній Україні.

Державна стратегія буде реалізовуватись у два етапи: на періоди 2021-2023 та 2024-2027 роки. До участі у розробці плану реалізації залучать всі міністерства.

Крім того, в стратегії передбачено цілі та завдання для відновлення територій Донецької та Луганської областей, що постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Міністр Олексій Чернишов акцентував увагу на тому, що запропонована програма містить амбітні цілі та завдання, і має бути реалізована.

"Тому виконання стратегії потребує консолідації зусиль центральних та місцевих органів влади, підтримки парламенту та президента, свідомої участі суспільства та громадян. Розвиток регіонів – поза політикою, а реалізація державної стратегії є обов’язковою передумовою успішної, сильної та спроможної держави", – підкреслив він.

Як повідомлялося, в українських громадах працюватимуть шерифи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини