Головна Новини Політика внутрішня політика Юлія Тимошенко "вийшла в світ" в ексклюзивній захисній масці
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Тимошенко "вийшла в світ" в ексклюзивній захисній масці

Захисну маску з вишуканою вишивкою голові фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко подарувала дочка одного з колег

4 червня 2020, 21:57 comments4409
Поділіться публікацією:

Юлія Тимошенко "вийшла в світ" в ексклюзивній захисній масці

Глава парламентської фракції "Батьківщина" і одна з найяскравіших жінок в українській політиці Юлія Тимошенко похвалилася ексклюзивною захисною маскою, яка є обов'язковим атрибутом на час національного карантину. Свою новинку народний депутат продемонструвала в Instagram.

Як написала Тимошенко, стильний предмет захисту від вірусів їй подарувала донька одного з її колег, яка сама вишила на ній квітковий орнамент.

"Хто сказав, що вимушений дрес-код не може бути вишуканим?", — підписала публікацію Юлія Володимирівна.

Передплатники Тимошенко визнали, що нова маска ідеально відповідає всьому образу голови опозиційної фракції і підкреслює її винятковість на тлі інших нардепів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в НАПК взялися перевірити велику суму грошей, яку Юлія Тимошенко виграла в американському суді.

Повідомляється, що раніше Тимошенко подала документи у зв'язку з отриманням доходів від американської компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Зокрема, вона отримала 148 млн гривень, задекларувавши їх як "компенсацію шкоди, завданої політичними репресіями 2011-2014 років, отриманої у США на стадії досудового врегулювання".

Крім того, перевіряється декларування 142 млн гривень, які від компанії Reid, Collins, Tsai LLP отримав її соратник Сергій Власенко. Гроші були перераховані чотирма платежами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини