Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського пояснили, з чим пов'язані кадрові зміни в ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, з чим пов'язані кадрові зміни в ГУР

Володимир Зеленський сьогодні підписав укази, згідно з якими призначив нового керівника ГУР

5 серпня 2020, 22:36 comments1072
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні підписав указ №307 / 2020 про зміни в керівництві Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

У Зеленського пояснили, з чим пов'язані кадрові зміни в ГУР

Так, Володимир Зеленський звільнив з посади керівника відомства Василя Бурбу. Тепер керувати Головним управлінням розвідки буде Кирило Буданов. Він був призначений на цю посаду указом №308 / 2020.

В ОП аргументували рішення необхідністю переформатувати та зробити інтенсивніше роботу відомства. Також у Зеленського повідомили, що ГУР потребує нових підходів до питань безпеки.

Раніше "Коментарі" писали, що сьогодні Володимир Зеленський підписав указ, яким призначив на посаду заступника голови Офісу президента Олега Татарова, колишнього чиновника в правоохоронній структурі при Вікторі Януковичі.

Згідно з документом, до обов'язків Татарова входитиме формування державної політики у сфері правоохоронної діяльності, експертно-аналітичне забезпечення роботи Офісу Президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини