Головна Новини Політика внутрішня політика У Telegram-каналі натякнули на справжню причину ізоляції Зеленського і Єрмака в Феофанії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram-каналі натякнули на справжню причину ізоляції Зеленського і Єрмака в Феофанії

Но об истинной причине уединения Президента и главы его Офиса можно только догадываться

17 листопада 2020, 17:18 comments7520
Поділіться публікацією:

Як пише популярний Telegram-канал Картель, з посиланням на свої джерела, самоізоляція Президента і Глави ОП викликає нерозуміння у дружини Зеленського і його піарників.

 У Telegram-каналі натякнули на справжню причину ізоляції Зеленського і Єрмака в Феофанії

"В Офісі Президента явно не очікували настільки примітивного ходу від свого керівництва (спільне поселення в Феофанії) і зараз з усіх боків намагаються погасити пожежу, створений на рівному місці. Олена Володимирівна Зеленська, своєю чергою, дивується, навіщо всією сім'єю переїхали в президентський будинок, обладнаний спецзв'язком, переговорними, залами нарад і охороною, якщо чоловік все одно туди не їздить. Наше джерело із старого Кварталу, натякає на свою версію, але вона явно не канонічна, і суспільству точно не сподобається ", — йдеться в повідомленні.


Своєю чергою Telegram-канал Shadow Anonymousт висуває схожу гіпотезу і додає, що Андрій Єрмак під час карантину може вплинути на зміну глави уряду.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський записав відеозвернення з лікарні. Президент України акцентував увагу на важливості карантину вихідного дня і дотримання обмежень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ZE_kartel/2147
comments

Обговорення


Новини