Головна Новини Політика внутрішня політика У Слузі народу пояснили, через що Україна змушена скоротити армію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу пояснили, через що Україна змушена скоротити армію

Арахамія вважає, що гроші краще спрямувати на інновації

15 жовтня 2020, 10:42
Поділіться публікацією:

В "Слузі народу" заявили про те, що в казні не вистачає грошей на утримання армії, тому її потрібно скоротити. Про це в ефірі телеканалу Україна 24 розповів глава парламентської фракції політсили Давид Арахамія.

У Слузі народу пояснили, через що Україна змушена скоротити армію

За його словами, кошти, які зараз витрачаються армією на "проїдання", необхідно направити на те, щоб "трохи збільшувати бюджет на розвиток і інновації".

"Нам дійсно потрібно, зокрема, хоча б вести розмови та розрахунки з приводу можливого скорочення чисельності. Ми розуміємо, що бюджет — це цифра, якої завжди не вистачає. Стаття для оборони — захищена, але завжди немає достатньо коштів, щоб переозброювати армію, купувати нові речі, нове озброєння, нові технології, займатися вивченням", — вважає нардеп.

Нагадаємо, в рамках спецпроекту "Шлях депутата" портал "Коментарі" продовжує розповідати про народних депутатів Верховної Ради IX скликання. Нашим героєм став Давид Арахамія, політична кар'єра якого розвивається дуже стрімко. Ще кілька років тому народний депутат Давид Арахамія робив перші кроки в політиці, але його кар'єра стрімко розвивалася, і він часто опинявся в "любимчиках" президентів. Правда, до його біографії є чимало запитань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини