Головна Новини Політика внутрішня політика У МОЗ повідомили про нові правила роботи ринків
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ повідомили про нові правила роботи ринків

Вимірювання температури тепер обов'язкове тільки для продавців

8 червня 2020, 23:27 comments1407
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я пом'якшило карантинні норми для ринків. Про це головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив на своїй сторінці у Facebook

У МОЗ повідомили про нові правила роботи ринків

Ляшко опублікував постанову головного державного санітарного лікаря з організації торгівлі на ринках в умовах карантину від 6 червня.

Нова постанова містила низку важливих пунктів, в числі яких: дозвіл працівникам потрапити на ринок тільки після вимірювання температури; наявність місць для обробки рук антисептиками при вході на ринок; на десять квадратних метрів площі ринку повинен бути один покупець; допуск на ринок тільки в захисній масці; регулярне проведення дезінфекції поверхонь; наявність на видних місцях інформації про профілактику COVID-19.

Слід зазначити, що в постанові нічого не повідомлялося щодо відстані між робочими місцями продавців не менше трьох метрів і захисних екранів між продавцями і покупцями. Про такі вимоги повідомлялося у попередніх нормах. Крім того, в оновлених правилах обов'язкове вимірювання температури при вході на ринок передбачено тільки для працівників, і не стосується відвідувачів, як було раніше.

Як повідомляло видання "Коментарі", добова статистика по коронавірусу в Україні погіршилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини