Головна Новини Політика внутрішня політика У Мін'юсті анонсували підвищення зарплат співробітникам пенітенціарної системи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мін'юсті анонсували підвищення зарплат співробітникам пенітенціарної системи

Глава Мін'юсту Денис Малюська впевнений, що нинішні зарплати для наглядачів в тюрмах, лише провокують їх брати участь в корупції

7 червня 2020, 17:55 comments2398
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що з листопада поточного року співробітники української пенітенціарної системи почнуть отримувати підвищені зарплати за свою працю. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У Мін'юсті анонсували підвищення зарплат співробітникам пенітенціарної системи

Так, за словами Малюськи, низькі зарплати співробітників в'язниць лише провокують їх брати участь і сприяти корупції.

"Зарплата в 5-6 тисяч гривень при тому, що людина живе в тюрмі і спілкується тільки зі злочинцями — це не адекватну винагороду. Ми по суті їх змушуємо брати участь в жодних корупційних історіях. Тому що, просто залишивши цю роботу, найнявши на іншу аналогічну , автоматично ця людина отримує на третину більшу зарплату. у чому сенс працювати в тюрмах? Згідно підняття зарплат — це теж те, що ми плануємо зробити теж восени. Думаю, що десь до листопада ми їх десь піднімемо", — уклав міністр, додавши, що збільшення зарплат буде передбачено за рахунок скорочення числа в'язниць.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Лук'янівському СІЗО відкрили сучасні камери підвищеного комфорту, які ув'язнений може зайняти, сплативши відповідну суму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини