Головна Новини Політика внутрішня політика У Медведчука є план відновлення української економіки - Землянський
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука є план відновлення української економіки - Землянський

Аналітик Валентин Землянський пояснив, чому влада зважилася на безпрецедентний крок щодо місцевих виборів на Донбасі

19 серпня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:








У Медведчука є план відновлення української економіки - Землянський

Сьогодні єдиною політичною силою в Україні, яка пропонує реальний план порятунку української економіки, є партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя". Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne висловив аналітик альтернативного експертного уряду Валентин Землянський.

Він заявив, що влада боїться ОПЗЖ і різними незаконними способами намагається обмежити її вплив в суспільстві. На його думку, саме в рамках боротьби з партією Медведчука влада зважилася на безпрецедентний крок і скасувала місцеві вибори в 18 громадах на Донбасі, таким чином позбавивши понад 500 тисяч громадян України їхнього конституційного права.

"Влада зобов'язана створити максимально сприятливі умови для проведення виборів, забезпечити явку виборців. А ми зараз говоримо про те, чи відбудуться вибори, взагалі, та чи зможуть люди реалізувати своє конституційне право. Ось у чому абсурд політичної ситуації, яка на цей день складається в Україні", — зазначив експерт.

Він також додав, що через погіршення соціально-економічної ситуації Зеленський і "Слуга народу" втрачають підтримку людей. Особливо на сході України, де їхні голоси вже стабільно перетікають до "Опозиційної платформи — За життя", яка пропонує реалістичні кроки виведення нашої країни з глибокої кризи.

"Йде міграція голосів до більш стабільних політичних партій. В першу чергу, до партії Медведчука. Руйнувати розуму багато не треба, а от будувати потрібно вміти. Крім як ОПЗЖ, я не бачу іншої партії, яка пропонувала б реалістичні речі, програми або плани відновлення української економіки, — говорить Землянський. — А на сьогодні, на жаль, ми рухаємося без якогось чіткого стратегічного плану. Цей план є у ОПЗЖ, тому ми чекаємо перетікання голосів на майбутніх місцевих виборах ".

Раніше Віктор Медведчук заявив, яка причина скасування виборів на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини