Головна Новини Політика внутрішня політика У День Конституції Медведчук нагадав владі про порушення закону
commentss НОВИНИ Всі новини

У День Конституції Медведчук нагадав владі про порушення закону

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук перерахував пункти Конституції, які, на його думку, не дотримуються

28 червня 2020, 09:36 comments1046
Поділіться публікацією:

Віктор Медведчук привітав українців з Днем Конституції. Грунтуючись на своєму юридичному досвіді, опозиційний політик також опублікував "Короткий курс" для влади, щоб нагадати, яким  законам слід дотримуватися нинішньому уряду.

У День Конституції Медведчук нагадав владі про порушення закону

Так, у своєму зверненні Медведчук зазначає: "Україна відзначає 24-у річницю прийняття Конституції. Передбачаючи вітання Президента України В. А. Зеленського та його команди, хочу нагадати їм норми Основного Закону".

Зокрема, Медведчук зазначає порушення українського суверенітету в світлі зовнішнього управління, насильницьку українізацію. На думку політика, це порушує права мільйонів українських громадян. На підтвердження своїх слів він наводить частину третю статті 10 Основного Закону: "В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України".

Серед пунктів, які потрапили в список порушень, Віктор Медведчук також призводить зростання тарифів, медичну реформу, принцип народовладдя і нагадує, що незнання законів не звільняє від відповідальності.

На закінчення доктор юридичних наук, голова політради "Опозиційної платформи – За життя" пише: "З святом, дорогі українці!!! Захистимо нашу Конституцію від зловживань влади. Захистимо наше право на гідне та успішне життя!".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини