Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко офіційно визнала, що "міжпарламентський діалог" Медведчука - це перспективний майданчик
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко офіційно визнала, що "міжпарламентський діалог" Медведчука - це перспективний майданчик

На думку політичного експерта Михайла Чаплиги, глава "Батьківщини" підтримала ініціативу лідера ОТЗЖ

3 серпня 2020, 18:12
Поділіться публікацією:

Юлія Тимошенко фактично висловилася за те, щоб підтримати "Міжпарламентський діалог" Віктора Медведчука, який працює над виконанням "Мінських угод". До такого висновку прийшов політичний активіст і блогер Михайло Чаплига.

Тимошенко офіційно визнала, що "міжпарламентський діалог" Медведчука - це перспективний майданчик

Тимошенко підтримала ініціативу лідера ОПЗЖ

"Я все правильно зрозумів? Тимошенко вирішила підтримати ініціативу Медведчука про створення міжпарламентської вимірювання" Нормандії "..., — написав Чаплига на своїй сторінці в фейсбуці.

Чаплига наводить заяву глави фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлії Тимошенко про те, що влада на чолі із Зеленським "завела все мирні переговори в глухий кут" і "підвела наших міжнародних партнерів", тому необхідно створити спеціальну парламентську місію, яка буде займатися мирним врегулюванням на Донбасі.

"Дивно, але саме про перспективність ТАКОГО шляху, запропонованого Медведчуком, я говорив у всіх ефірах, а мене називали" рукою Кремля "... — обурюється активіст.

"При чому, що найсмішніше, я приводив саме ці ж аргументи!" — додав він.

Разом з тим, Чаплига дивується, навіщо "винаходити велосипед", якщо вже діє міжпарламентська платформа Віктора Медведчука.

"Одного не розумію, якщо вже є платформа і база на ТИХ ЖЕ принципах і на тому ж механізмі, навіщо" винаходити велосипед? "- задається питанням активіст.

"Виходить, як у" Слуг ": якщо проект закону хороший, але його запропонував Медведчук, значить потрібно в ньому змінити два слова і зареєструвати від" Слуг "як альтернативний і його і проголосувати", — проводив паралелі блогер.

На завершення, Чаплига висловив задоволення від того, що українські політики публічно визнають, що за "міжпарламентських діалогом" Медведчука майбутнє.

"Як би там не було ... Радий, що не минуло й півроку, як багато хто став усвідомлювати перспективність саме міжпарламентського виміру" Нормандського Формату ", — резюмував політичний активіст і блогер Михайло Чаплига.


Нагадаємо, в листопаді 2019 року голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук очолив міжфракційне депутатське об'єднання "Міжпарламентський діалог заради миру: Україна — Росія — Німеччина — Франція". Завдання "Міжпарламентського діалогу" — привернути парламентаріїв країн "нормандської четвірки" до роботи по реалізації "Мінських угод".

У грудні 2019 року російський президент Володимир Путін під час зустрічі з Віктором Медведчуком офіційно підтримав ініціативу міжпарламентського діалогу в "нормандському форматі".

"Це хороша ідея. Давайте я попрошу керівництво Думи, щоб вони теж попрацювали разом з вами над цією ідеєю", — заявив Володимир Путін під час зустрічі з Віктором Медведчуком.

24 січня 2020 року в Парижі члени Сенату і Національних зборів Франції висловили готовність підключитися до "міжпарламентського діалогу заради миру" Віктора Медведчука, щоб спільно працювати над виконанням "Мінських угод".

28 січня 2020 року свою участь в "Міжпарламентському діалозі" підтвердили депутати бундестагу ФРН.

У березні 2020 року в рамках "Міжпарламентського діалогу заради миру" пройшла робоча зустріч української делегації з депутатами Державної Думи Російської Федерації.

Як раніше повідомляли "Коментарі", після місцевих виборів восени 2020 року вплив президентської партії "Слуга народу" може серйозно впасти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини