Головна Новини Політика внутрішня політика Скандал про власників телеканалу «1+1» набирає обертів: Медведчук не приховує, що володіє часткою в медіа
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал про власників телеканалу «1+1» набирає обертів: Медведчук не приховує, що володіє часткою в медіа

Голова політради партії ОПЗЖ входить до складу власників телеканалу "1+1" з 2012 року, - блогер

15 червня 2020, 18:40 comments1214
Поділіться публікацією:

Віктор Медведчук не приховував, що є співвласником телеканалу "1+1". Більш того, він не втручається в редакційну політику медіа-ресурсу. Такі думки висловив на своїй сторінці у Facebook блогер Євген Пархоменко. На його думку, екс-директор телеканалу Олександр Ткаченко надав не зовсім достовірні дані, стверджуючи, що єдиним власником якого є Ігор Коломойський.

Скандал про власників телеканалу «1+1» набирає обертів: Медведчук не приховує, що володіє часткою в медіа

"По-перше, Медведчук сам про це заявив і це не є якоюсь таємницею. По-друге, він володіє акціями цієї компанії ще з 2012 року. А, по-третє, згідно з поправками до закону про Нацраду в 2015 році, Коломойський і гендиректор "плюсів" Ткаченко повинні були показати всіх власників каналу, але, мабуть, "забули" і занадто сильно захопилися "боротьбою з агресором", — іронічно написав блогер.

Пархоменко в своєму пості стверджує, що Олександр Ткаченко порушив закон про Національну раду з телебачення і радіомовлення, який вимагає розкривати інформацію про власників телеканалів. Автор відсилає читача до 2016 року, коли Олександр Ткаченко очолював "1+1" і вважалося, що єдиним власником телеканалу є Ігор Коломойський.

Крім того, Пархоменко прийшов до висновку, що Медведчук не втручається в редакційну політику "1+1", що відповідає стандартам свободи слова.

"Не знаю, у кого там якась частка, але, судячи з інформаційної діяльності, Медведчук в редакційну політику там ніяк не втручається", — іронічно написав блогер Євген Пархоменко.

У фіналі свого іронічного поста Пархоменко побажав Віктору Медведчуку збільшити частку у володінні "плюсами".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини