Головна Новини Політика внутрішня політика РНБО проведе спеціальне засідання з Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО проведе спеціальне засідання з Донбасу

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що РНБО готує нове рішення по ситуації на сході України.

1 грудня 2020, 18:36
Поділіться публікацією:

У найближчі дні відбудеться спеціальне засідання Ради національної безпеки і оборони Донбасом. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов, пише УНІАН.

РНБО проведе спеціальне засідання з Донбасу

Фото: з відкритих джерел

На питання журналіста, чи буде прийматися план "Б", після того, як закінчився термін вирішення конфлікту (план "А) на окупованих Донецькій і Луганській областях, Олексій Данилов відповів, що наразі невідомо.

І послався на 18 членів РНБО, що саме від них залежить вирішення і як саме вони будуть розглядати запропоновані документи.

"Це залежить від того, в який спосіб 18 членів Ради національної безпеки і оборони розглядатимуть ті документи, які ми готуємо", — підкреслив Данилов.

Крім того, секретар РНБО уточнив, що необхідно зробити все, щоб настав мир. Минулого року на засіданні РНБО було прийнято п'ять сценаріїв вирішення конфлікту на Донбасі, але навіть після оголошення тиші, російські окупанти продовжують порушувати мирні домовленості, застосовуючи зброю і техніку проти українських військових.

Як нагадав секретар РНБО через тиждень має відбутися чергове засідання і буде готуватися рішення. На цей час невідомо, яким воно буде: відкритим чи закритим.

Президент України Володимир Зеленський минулого року перед тим як провести закрите засідання РНБО напередодні зустрічі з лідерами "нормандської четвірки" затвердив декілька можливих сценаріїв реінтеграції тимчасово окупованих територій Донбасу.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Олексій Данилов заявляв, що по-справжньому впливають на ситуацію не люди, які знаходяться в окупованому Донецьку, а пропагандисти Кремля. Данилов також нагадав, що скоро настане 9 грудня — закінчується термін дії плану А.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини