Головна Новини Політика внутрішня політика Реакції правоохоронців на напад на офіс Медведчука поки не видно, - Білоножко
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакції правоохоронців на напад на офіс Медведчука поки не видно, - Білоножко

Журналіст пов'язав напад на офіс голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука з його заявами про американських біолабораторіях

11 червня 2020, 13:10 comments1038
Поділіться публікацією:

Тема біолабораторій на території України, яку ініціював Віктор Медведчук, привернула до себе уваги через пандемію COVID-19. Епідемія змусила громадян замислитися, яким чином з'являються небезпечні віруси. Про це пише на сайті "Кореспондент" головний редактор Інтернет-сайту "Полоньюз" Євген Білоножко.

Реакції правоохоронців на напад на офіс Медведчука поки не видно, - Білоножко

За словами Білоножко, внаслідок того, що зазвучала тема біолабораторій, "актуалізується питання про зовнішнє управління країною".

Журналіст обурюється, "чому уряд іншої країни визначає, що в роботі лабораторій на території України є "чутливою" і конфіденційною інформацією, а що ні?! Чому дозвіл на доступ до державної таємниці України отримує іноземну державу, з якою Україна не складається у військовому або економічному союзі?".

Радикали напали на офіс Медведчука після того, як він підняв незручні для Пентагону питання, звертає увагу Білоножко.

"Але після того, як Медведчук підняв питання, "чутливі" для Пентагону і Білого Дому, під його офіс прибігли радикали, які залили фарбою вікна і підірвали вибуховий пристрій. Було це справжній напад або тільки попередження, нехай розбирається слідство. Але пройшло вже 2 тижні, а ніякої інформації від Національної поліції, Генпрокуратури і СБУ немає", — констатував журналіст бездіяльність правоохоронних органів.

За словами Білоножко, в дійсності "справа в тому, що тема українських біолабораторій виходить на міжнародний рівень, тобто перетворюється з внутрішнього питання в глобальний".

"Адже українські депутати Віктор Медведчук і Ренат Кузьмін звернулися в Організацію Об'єднаних націй і підняли питання українських біолабораторій і біологічної безпеки на рівні ООН", — пояснив він.

На думку Білоножко, самим простим і ефективним рішенням є створення ТСК у Верховній Раді, адже саме парламентарії повинні дати оцінку правомірності дій подібних договорів і лабораторій на території України. "Сподіваюся, від українських депутатів не утаят правду про "українських" лабораторіях", — висловив надію головний редактор Інтернет-сайту Євген Білоножко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини