Головна Новини Політика внутрішня політика Рандомні вкидання в телеграм-каналах - головна стратегія радника голови ОП Подоляка, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Рандомні вкидання в телеграм-каналах - головна стратегія радника голови ОП Подоляка, - джерело

За даними джерела, помічник Єрмака радить шефові грати на випередження за допомогою телеграм-каналів

16 липня 2020, 19:08 comments2272
Поділіться публікацією:

Останнім часом головні інсайди з підкилимного життя політичних еліт українці черпають з Telegram-каналів. Цікаво, що деякі з них ведуть самі ж представники влади, зокрема з Офісу президента. І це не просто рандомні вкидання, як виявилося, а головна стратегія радника голови ОП Михайла Подоляка, як повідомляє Telegram-канал "Україна 24/7".

Рандомні вкидання в телеграм-каналах - головна стратегія радника голови ОП Подоляка, - джерело

"Підготовка медіа поля і телеграм-співтовариств про провокації проти голови Офісу — старий прийом, який покликаний прикрити спайку щодо провалів за такими треків: проведення виборів на Донбасі — сьогодні у ВР остаточно поставили крапку в можливості реалізувати цю обіцянку, що заводить у глухий кут Мінські угоди; перехід Сенцова з крила ОП до Яценюка і Ахметова і створення конкурента на президентському поле, неможливість контролювати парламент", — йдеться в новині.

Рандомні вкидання в телеграм-каналах - головна стратегія радника голови ОП Подоляка, - джерело - фото 2

Але незважаючи на сплановану стратегію, Андрій Єрмак боїться, що таким чином можуть спливти і небажані інсайди. Такі, як таємні угоди щодо справи Петра Порошенка.

"Найбільше Єрмак переживає, що спливуть деталі його угоди по Петру Порошенку, для посадки якого Єрмак отримав навіть свого генпрокурора. Але крім блоків імені голови ОП і справи його брата на "Прямому каналі", так нічого і не трапилося з п'ятим президентом", — пише "Україна 24/7".

Нагадаємо, співвласник анонімного телеграм-каналу "Резидент" прокоментував розмови про продаж каналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини