Головна Новини Політика внутрішня політика Проросійський електорат перейшов від Зеленського до Медведчука – Бобиренко
commentss НОВИНИ Всі новини

Проросійський електорат перейшов від Зеленського до Медведчука – Бобиренко

Політолог Віктор Бобиренко заявив, що зростання рейтингів ОПЗЖ вказує на те, що проросійський електорат остаточно відвернувся від Володимира Зеленського

18 червня 2020, 14:05 comments1111
Поділіться публікацією:

Всі розмови про Донбас у Зеленського – це тільки розмови зі своїм електоратом. Так вважає політолог Віктор Бобиренко, про що пише на своїй сторінці в Facebook.

Проросійський електорат перейшов від Зеленського до Медведчука – Бобиренко

Політолог нагадав, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба знову зробив кілька заяв щодо Криму і Донбасу. Зокрема, глава МЗС сказав, що окуповані території в складі України будуть мати більше самостійності, ніж під окупацією, а також заявив про готовність України обговорювати особливий статус Донбасу і Криму в своїх межах. Бобиренко зазначає, що всі ці або подібні заяви з щотижневою періодичністю нічого за суттю не означають.

"Всі ці виступи й висловлювання – це тільки фінти вухами. Судячи з рейтингів зростання симпатій до "ОПЗЖ" – абсолютно проросійський електорат вже остаточно відпав від Зеленського і став під знамена Медведчука, але все одно якась частина електорату Зеленського – це люди, які у своїх очікуваннях ще сподіваються досягти миру з Росією за всяку ціну", — написав політолог.

За словами політолога, Рух опору капітуляції і західні партнери своїми діями стримують прагнення Офісу президента до "миру будь-якою ціною".

"І ось уже міністр закордонних справ визнає: ніяких переговорів з сепаратистами "ДНР" і "ЛНР" бути не може. Переговори можуть бути тільки з Москвою. І це – спільна перемога колективного спротиву капітулянству", — резюмував Бобиренко.

Нагадаємо, глава МЗС Кулеба в ключі повернення Криму і Донбасу заявив, що Україна готова на компроміси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини