Головна Новини Політика внутрішня політика Партія Медведчука показує рекордне зростання рейтингу серед всіх українських політичних сил, - Дудкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія Медведчука показує рекордне зростання рейтингу серед всіх українських політичних сил, - Дудкін

Політичний експерт Юрій Дудкін розповів, чому партія Медведчука ОПЗЖ - лідер зростання електоральних симпатій українців

5 серпня 2020, 17:02 comments1158
Поділіться публікацією:
















На сьогодні партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя" є впевненим лідером зростання електоральних симпатій наших співвітчизників. Про це в ефірі телеканалу NewsOne розповів політичний і військовий експерт Юрій Дудкін.

Партія Медведчука показує рекордне зростання рейтингу серед всіх українських політичних сил, - Дудкін

"Я можу вам привести абсолютно свіжі дані, що нову генеруючу силу набирає партія Медведчука. Якщо рік тому на парламентських виборах у них було 13%, то на сьогоднішній день всі соціологічні дослідження дають більше 20%. Це рекордне зростання серед усіх партій України", — зазначив експерт.

За його словами, перехід виборців "Слуги народу" до партії Медведчука пов'язаний з тим, що Зеленський не виконав своїх обіцянок, а до влади привів сумнівних нових осіб.

"Це говорить про те, що наші виборці нарешті починають розуміти, що вони йшли на вибори рік тому і хотіли бачити нові обличчя, а замість цього отримали мордочки Коломойського і Сороса. Якщо люди йшли на вибори і хотіли бачити Зеленського-Голобородько своїм президентом, то вони побачили там молодого Порошенка", — додав Юрій Дудкін.


Раніше повідомлялося, що опозиція в особі Медведчука постійно вимагає від влади виконання передвиборчих обіцянок. Про це заявив політексперт Якубін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини